fbpx 🥞 Pandekager uden sukker 🥞 | opskrifter | GastroFun.dk

Pandekager uden sukker

Pandekager uden sukker
Beskrivelse

Denne opskrift giver de lækreste tynde og sprøde pandekager.

Dejen indeholder ikke sukker, så pandekagerne kan bruges i både det salte og det søde køkken. 

Herhjemme spiser vi ofte pandekager, både med fyld af kød og grøntsager og som dessert med is og syltetøj. Faktisk er vi så glade for pandekager, at vi endda kan finde på at spise dem med sidstnævnte tilbehør til aftensmad:)

Udbytte
1 Portion
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
150 g Hvedemel
4 1⁄2 dl Mælk
3 Æg
1⁄2 tsk Salt
50 g Smør
Vejledning

Pisk mel og halvdelen af mælken sammen, til du har en jævn blanding.

Tilsæt resten af mælken samt æg og salt.

Pisk dejen godt sammen.

Smelt smørret på en stegepande og kom det i dejen.

Bag tynde pandekager på en meget varm stegepande. Brug cirka ½ - ¾ dl. dej pr. pandekage.

Server de lune pandekager med sukker, syltetøj og flødeskum.

Pandekager

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier