fbpx ūüćźP√¶rechutney | opskrifter | GastroFun.dk

Pærechutney

Pærechutney
Beskrivelse

En lækker opskrift på en pærechutney, der passer godt sammen med ost.

Syltning er en god metode til at bruge rester og redde frugter, rodfrugter og gr√łntsager der synger p√• sidste vers.

Opskriften stammer fra bogen: "Skræl er ikke skrald".

Udbytte
75 centiliter
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
3 Pærer (Med skræl (gerne nedfaldspærer eller dem, som du er lige ved at smide ud))
1 dl Rosiner
1 dl Sukker
1 tsk Frisk ingefær (Revet ingefær med skræl)
2 Citronskal (2 strimler)
1 dl Eddike
  Salt
  Hvid peber (Fra kv√¶rn)
Vejledning

Sk√¶r p√¶rerne i sm√• stykker inklusiv¬†kernehus og hak l√łg og hvidl√łg.

Bland alle ingredienser i en gryde og kog chutneyen i cirka 15 minutter.

Smag til og hæld den på et rent glas.

Opbevares k√łligt.

Source

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Skræl er ikke skrald", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden:¬†gastrofun¬†- s√• f√•r du 20 % i rabat ved k√łb af bogen som du kan finde ved at f√łlge¬†dette link

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Syltede r√łdl√łg i skiver
Opskrift
Per Asmussen
Syltede, krydrede broccolistokke
Opskrift
Muusmann Forlag