Ovnbagt selleri med rucola

Ovnbagt selleri med rucola
Sidst ændret:
Mandag den 25. januar, 2021 - 10:45
Beskrivelse

Super lækker bagt selleri på bund af rucola.

I går fik vi denne lækre salat til aftensmad.

Den smager super godt! Rucola og selleri er bare et perfekt match.

Jeg piftede min salat op med ristede hasselnødder og lækker senneps/honning dressing - så bliver det bare ikke bedre.

Ovnbagt selleri med rucola

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Hviletid
15 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
2 spsk Olie
125 g Rucola
  Opskriftsgruppe (Dressing)
2 spsk Honning
1⁄2 Citron (kun saften)
3 spsk Citronolie
  Opskriftsgruppe (Topping)
50 g Hasselnødder (ristes i ovnen i 10 minutter på 180 grader)
Vejledning

1. Skræl sellerien og skær den i passende størrelser. Vend det sammen med krydderierne, olie salt og peber. Bag den i ovnen på 225 grader i 25-30 minutter.

2. Lad den afkøle lidt før du anretter salaten.

3. Når du skal lave dressingen blander du blot alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier