fbpx 🥣Overnight grød | opskrifter | GastroFun.dk

Overnight grød

Overnight grød
Underrubrik
Med quinoa og havre
Beskrivelse

Overnightgrød med quinoa og havre.

Det dejlige ved konceptet: "overnight oats" er at grøden næsten passer sig selv. Ingredienserne skal røres sammen om aftenen inden man går i seng og om morgenen skal man kun bruge kort tid på at gøre retten færdig.

Vi har opskriften fra bogen: "Morgenmad", der er skrevet af Marie Melchior og Betina Hastoft.

Udbytte
1 person
Forberedelsestid
6 timer
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
6 timer, 10 minutter
Ingredienser
50 g Quinoa
50 g Havregryn
1 1⁄2 dl Mandelmælk
  Salt (1 nip)
  Kanel (1 nip)
1 spsk Valnødder
Vejledning

Kom quinoa og havregryn i en kasserolle med kogende vand.

Sæt gryden på køl til næste dag.

Om morgenen bringes kasserollen i kog.

Rør mandelmælk i grøden sammen med salt, kanel og vaniljesukker.

Kog i 6-7 minutter til en blød grød.

Rist valnødderne på en pande og hak dem.

Anret grøden med revet æble og hakkede valnødder.

Source

Opskriften stammer herfra.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Overnight oats
Opskrift
Muusmann Forlag
Morgenboller
Opskrift
Muusmann Forlag
Alt til den perfekte brunch
Artikel
Redaktion