Omelet

Omelet
Sidst ændret:
Torsdag den 21. marts, 2019 - 12:13
Beskrivelse

Friske, lækre økologisk landæg fortjener at være i centrum og en omelet er en perfekt måde at gøre det på. Den her opskrift er nem og hurtig, f.eks. til en lækker frokost eller nem aftensmad. 

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
4 Æg
1 fed Hvidløg
1 dl Mælk
50 g Spidskål
25 g Smør (Til stegning)
1 tsk Salt
1 tsk Peber
1⁄2 tsk Cayennepeber
Vejledning

Snit løg, hvidløg, forårsløg og kål og steg det let i smør på panden. Det må ikke tage farve.

Brun evt. lidt bacon sammen med.

I en skål røres æg, mælk og krydderierne massen til en ensartet masse, inden den hældes over på panden til løgene og kål. Rør en gang rundt i panden, så æggemassen og løg bliver blandet.

Lad omeletten stege i 10-15 minutter ved middel varme, hvor siderne løbende løsnes fra panden kant.

Når omeletten er ved at være stegt færdig, vendes omeletten om og steges på den anden side i ca. 5 minutter. 

 

Server omeletten med rugbrød.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier