Oksesteak med blomkålsbearnaise

Nem og hurtig udgave af bøf bearnaise, hvor der er skruet ned for mængderne af smør og tilsat en masse blomkål i stedet for.
Retten kan laves på under 30 minutter, så der er ikke langt fra tanke til handling med denne ret.
Vi har opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter", hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.
Grillet steak:
Krydr bøfferne med salt og peber, og grill dem på en varm grillpande 2-3 minutter på hver side, alt efter hvor tykke de er, og hvor røde du ønsker dem.
Blomkålsbearnaise:
Skyl blomkålen, og del den i mindre buketter.
Skyl, slyng og finthak estragonen.
Kog en gryde op med letsaltet vand, og kog blomkålen i halvandet minut.
Gem ½ dl af kogevandet, og kasser resten.
Kør buketterne på en foodprocessor eller blender sammen med æggeblommen og smørret tilsat 2 spsk. af kogevandet, til du har en cremet sauce.
Tilsæt lidt mere kogevand, hvis den er for tyk.
Smag til med eddike, salt, evt. hvid peber og estragon.
Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.