fbpx Nudelsuppe | opskrifter | GastroFun.dk

Nudelsuppe

Nudelsuppe
Beskrivelse

En hurtig og nem løsning på en travl hverdag, hvor man har lyst til et sundt og mættende måltid.

Kog en stor portion hønsekødssuppe, når du har en tilpas mængde kyllingeskrog i fryseren og frys suppen i passende portioner. 

Så er det nemt at tage suppen op, når du skal bruge den, og f.eks. forvandle den til denne lækre nudelsuppe.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
3 minutter
Tid i alt
18 minutter
Ingredienser
1 1⁄2 l Hønsesuppe (hjemmelavet - se link i opskriften)
1⁄2 Spidskål (rødt eller almindeligt)
300 g nudler (ægnudler - brug dem, der kun skal koge i to minutter)
  Kød- og melboller (fra frost)
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Kom suppen i en gryde og lad den koge op.

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

Skær spidskål i kvarte og fjern stokken. Skær derefter kålen i fine både.

Fordel gulerødder, spidskål, nudler og frosne kød- og melboller i 4 suppeskåle.

Hæld den kogende suppe over ingredienserne i skålene og lad det stå i wt par minutter.

Server evt. suppen med et godt brød som tilbehør.

Nudelsuppe

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier