Nuddelsalat

Dejlig og lækker opskrift på en forret eller en lille ret til at hygge sig med på terrassen. Samspillet mellem de lækre kammuslinger og den syrlige og parfumerede salat er ikke til at tage fejl af.
Vi har opskriften fra bogen: "Forunderlig mad", hvor forfatteren Katrin Joensen-Næs siger følgende om opskriften:
"Jeg synes, at krydderurter er meget vigtige i salater. Jeg rører krydderurter ind i salaten, som var det salatblade. Så rejser smagen sig, salaten får et helt andet, stærkere udtryk."
Rør alle ingredienser til salaten sammen, undtagen pinjekerner, og kom det i køleskabet i mindst 2 timer.
Salaten bliver bedre, jo længere den får lov at trække.
Varm olie på en pande, til det ryger.
Steg kammuslingerne i ½ minut per side – pas på, du må ikke give dem for meget, de bliver hurtigt tørre og kedelige.
Hellere for lidt end for meget.
Krydr kammuslingerne med salt, når de er kommet af panden.
Server salaten i en pæn skål, læg kammuslingerne henover, og strø pinjekerner ud over.
Velbekomme!
Vi har fået opskriften fra bogen: "Forunderlig mad"



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.