fbpx ūüćĒNem og l√¶kker Pulled Chicken Burger | opskrifter | GastroFun.dk

Nem og lækker Pulled Chicken Burger

Nem pulled Chicken Burger
Beskrivelse

Pulled Pork Burgeren er kendt, men her har vi en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken Burger.

Konceptet er det samme; En l√¶kker burgerbolle sammen med en dry rub/krydderiblanding og¬†langtidstilberedt k√łd der bliver s√• m√łrt, at det kan tr√¶kkes fra hinanden med to gafler.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 5 minutter
Ingredienser
2 spsk Brun farin
1 tsk Salt
1 tsk Peber
4 Boller (Burgerboller)
Vejledning

Pulled Chicken

Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.

Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.

Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.

K√łdet kan nu tr√¶kkes fra hinanden med to gafler.

Pulled Chicken

 

Servering

Server det i en burgerbolle med coleslaw og barbecue sovs.

Pulled Chicken Burger

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Alt du skal vide om burgeren
Artikel
Redaktion