fbpx 🍔Nem og lækker Pulled Chicken Burger | opskrifter | GastroFun.dk

Nem og lækker Pulled Chicken Burger

Nem pulled Chicken Burger
Sidst ændret:
Onsdag den 20. marts, 2019 - 10:50
Beskrivelse

Pulled Pork Burgeren er kendt, men her har vi en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken Burger.

Konceptet er det samme; En lækker burgerbolle sammen med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 5 minutter
Ingredienser
2 spsk Brun farin
1 tsk Løgpulver
1 tsk Salt
1 tsk Peber
4 Boller (Burgerboller)
Vejledning

Pulled Chicken

Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.

Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.

Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.

Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.

Pulled Chicken

 

Servering

Server det i en burgerbolle med coleslaw og barbecue sovs.

Pulled Chicken Burger

Læs også
Alt du skal vide om burgeren
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier