Nem og lækker Pulled Chicken Burger

Nem og lækker Pulled Chicken Burger
Beskrivelse

Pulled Pork Burgeren er kendt, men her har vi en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken Burger.

Konceptet er det samme; En lækker burgerbolle sammen med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 5 minutter
Ingredienser
2 spsk Brun farin
1 tsk Løgpulver
1 tsk Salt
1 tsk Peber
4 Boller (Burgerboller)
Vejledning

Pulled Chicken

Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.

Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.

Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.

Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.

Pulled Chicken

 

Servering

Server det i en burgerbolle med coleslaw og barbecue sovs.

Pulled Chicken Burger

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier