fbpx 🍳Morgenmadstærte | opskrifter | GastroFun.dk

Morgenmadstærte

Morgenmadstærte
Sidst ændret:
Fredag den 31. maj, 2019 - 14:30
Beskrivelse

De her mini-morgenmadstærter er sprøde i kanten og fyldt med lækkert fyld indeni.

De kan varieres i det uendelige og er i ovnen på 5 minutter.

Det en fin måde at få brugt sit overskydende toastbrød på og de klæder ethvert morgenmads - eller brunchbord. Genialt... 😊

I denne udgave har jeg brugt pesto, seranoskinke, revet ost og selvfølgelig æg... Men brug lige hvad du synes 😊

Sværhedsgrad
Udbytte
4 stk.
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
4 skv Brød (Toast-/sandwichbrød)
1 tsk Pesto (Grøn pesto i en god kvalitet)
1 tsk Flødeost (Naturel)
1 skv Serranoskinke (Eller alm. skinke)
  Revet ost (1 lille håndfuld)
4 Æg
  Krydderier (Salt, peber, timian og oregano)
Vejledning

Rul de 4 toastbrød flade med en kagerulle.

Placer dem i hver deres faste muffinsforme og tryk ned i bunden, så de danner hver en skål.

Er brødet for stort, kan du skære lidt af kanterne.

Rør pesto og flødeost sammen og smør lidt af blandingen i hver skål.

Del skinkeskiven i 4 og put et stykke i hver skål sammen med lidt revet ost.

Drys med salt og peber.

Slå et æg ud i hver og drys timian og oregano ovenpå.

Bag 15 minutter ved 175 grader varmluft.

Server 😉

Morgenmadstærte

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Læs også
Alt til den perfekte brunch
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier