fbpx 🍳Morgenmadstærte | opskrifter | GastroFun.dk

Morgenmadstærte

Morgenmadstærte
Sidst ændret:
Fredag den 31. maj, 2019 - 14:30
Beskrivelse

De her mini-morgenmadstærter er sprøde i kanten og fyldt med lækkert fyld indeni.

De kan varieres i det uendelige og er i ovnen på 5 minutter.

Det en fin måde at få brugt sit overskydende toastbrød på og de klæder ethvert morgenmads - eller brunchbord. Genialt... 😊

I denne udgave har jeg brugt pesto, seranoskinke, revet ost og selvfølgelig æg... Men brug lige hvad du synes 😊

Sværhedsgrad
Udbytte
4 stk.
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
4 skv Brød (Toast-/sandwichbrød)
1 tsk Pesto (Grøn pesto i en god kvalitet)
1 tsk Flødeost (Naturel)
1 skv Serranoskinke (Eller alm. skinke)
  Revet ost (1 lille håndfuld)
4 Æg
  Krydderier (Salt, peber, timian og oregano)
Vejledning

Rul de 4 toastbrød flade med en kagerulle.

Placer dem i hver deres faste muffinsforme og tryk ned i bunden, så de danner hver en skål.

Er brødet for stort, kan du skære lidt af kanterne.

Rør pesto og flødeost sammen og smør lidt af blandingen i hver skål.

Del skinkeskiven i 4 og put et stykke i hver skål sammen med lidt revet ost.

Drys med salt og peber.

Slå et æg ud i hver og drys timian og oregano ovenpå.

Bag 15 minutter ved 175 grader varmluft.

Server 😉

Morgenmadstærte

Source

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Alt til den perfekte brunch
Artikel
Redaktion