Morgenmadsmuffins

Morgenmadsmuffins
Sidst ændret:
Onsdag den 27. november, 2019 - 10:35
Beskrivelse

God tid i dag betød lidt lækkert til morgenmad 😄

De her muffins er fyldt med grove meltyper og chiafrø, så de mætter længe og er slet ikk så syndige som de smager.

De er saftige og svampede af gulerødder og har sødme fra banan.

På toppen er et sprødt dække af havregryn og kanel. 😍

Gør jer selv en tjeneste og prøv dem! 😊

Sværhedsgrad
Udbytte
12 stk.
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Muffins)
3 Æg
1⁄2 dl Rørsukker
1⁄2 dl Rapsolie
1 dl Yoghurt (naturel)
1 dl Rugmel
1⁄2 dl Havregryn
1⁄2 dl Hvedeklid
1 dl Hvedemel
2 spsk Chiafrø
1 knsp Salt
2 tsk Bagepulver
2 Gulerødder (fintrevne)
  Opskriftsgruppe (Drys)
1 dl Havregryn
2 spsk Rørsukker
3 spsk Rapsolie
1 tsk Kanel
Vejledning

Tænd ovnen på 200 grader.

Pisk æg og sukker luftigt.

Mos bananerne og rør i til jævn masse.

Tilsæt olie og yoghurt, rør godt.

Bland de tørre ingredienser og vend i.

Vend til sidst gulerødder i.

Fordel dejen i muffinsforme.

Rør ingredienser til drys sammen og strø over muffinsene.

Bag 20 min ved 200 grader.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier