Mørbradbøffer på grill

Mørbradbøffer på grill
Beskrivelse

Mørbradbøffer på grill er altid godt, og ikke kun om sommeren.

Selvom kalenderen siger oktober måned, skal det ikke forhindre mig i at stå ved grillen - og slet ikke nu, hvor vi har 20 grader og solskin udenfor.

Så fyr op i grillen og nyd årets sidste solstråler, mens du tilbereder et par saftige, lækre mørbradbøffer.

 

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
  Krydderier (salt og peber)
  x
1 kg Kartofler
  Krydderier (salt og peber)
  x
500 g Gulerødder (lange og slanke, skrabede og med top og bund skåret af)
  Krydderier (salt og peber)
Vejledning

Mørbradbøffer

Skær den lange sene af mørbraderne og afpuds dem.

Skær dem i bøffer og pensl med en blanding af olie, salt og peber.

Grill bøfferne i cirka 3 minutter på hver side ved høj varme, så de får en god stegeskorpe og forbliver let rosa indeni.

Mørbradbøffer på grill

Kartofler på grill

Skrub kartoflerne og skær dem i både.

Put dem i en pose med salt, peber og olie og ryst godt, så olie og krydderier fordeles på alle kartofler.

Tilbered kartoflerne i en støbejernspande direkte på grillen, til de er møre.

Kartofler på grill

 

Gulerødder

Kog de skrabede gulerødder i et par minutter i letsaltet vand.

Aftør dem og pensl dem let med olie.

Giv gulerødderne 2 minutter sammen med kartoflerne på grillen.

 

Servering

Server de grillede mørbradbøffer sammen med de ristede kartofler og gulerødder samt Harico verts fra frost, der er kogt i et minut. 

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier