fbpx 🍫 Blødende chokoladekage Molleux au chocolat 🍫🍰 | opskrift GastroFun

Molleux au chocolat

Molleux au chocolat
Underrubrik
Lækker blødende chokoladekage
Udbytte
6 Personer
Foreberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
6 minutter
Tid i alt
26 minutter
Ingredienser
125 g Smør (Samt 2 spsk. smør til formende)
125 g Chokolade
4 Æg
75 g Sukker
40 g Hvedemel
3 g Salt
  Flormelis (til pynt)
Vejledning

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Smør 6 forme med smør.

Smelt smør og chokolade i en skål over vandbad. Imens det smelter, piskes æg og sukker let skummende og derefter tilsæt mel og salt og pisk det godt sammen.

Når smørret og chokoladen er smeltet, røres det til en ensartet masse, inden det forsigtigt vendes i æggemassen.

Fordel derefter dejen i de smurte forme (kom evt. massen i en sprøjtepose eller en kande med tud for bedre at styre fordelingen).

Bag kagerne midt en forvarmet ovn, i 6 min.

Lad kagerne køle i 5 min før serviering og pynt med flormelis igennem en sigte. 

Noter

Blødende chokoladekage er også perfekte sammen med lidt is og friske bær og frugt.

Vi havde et par stykker tilbage, de kom på køl og dagen efter fik de 1 min i mikroovnen

Blødende chokoladekage

Source

Vi har fundet Pillivuyt Ramekinsæt hos Imerco.dk her.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier