fbpx ✅ Mexicanske pandekager med oksekød 🤤 | opskrifter | GastroFun.dk

Mexicanske pandekager med oksekød

Mexicanske pandekager med oksekød
Beskrivelse

Der er en grund til at mexicanerne elsker madpandekager. Disse lækre majspandekager smager fantastisk og er super nemme at lave. Fyldet er oksekød og grønt.

Udbytte
4 Portioner
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
3 dl Mælk
2 dl Majsmel (Fuldkorns)
1 dl Majsgryn
2 Æg
1 tsk Salt
  Olie (Smagsneutral. Til stegningen)
1⁄2 spsk Røget paprika
1⁄2 tsk Oregano
1 tsk Koriander
  Olie (Smagsneutral. Til stegningen)
Vejledning

Majspandekager

Pisk alle ingredienserne sammen indtil du har en jævn dej uden klumper. Brug gerne en stavlender eller en el-pisker til det.

Nøglen til at lave gode pandekager er at din pande er varm. Du kender sikkert den med at den sidste pandekage altid bliver perfekt og den første altid skal kasseres. Det er kun på grund af at din pande ikke er varm nok når du starter. Så start evt. i god tid med at tænde for panden. 

Denne opskrift er til 8 stk. majspandekager og du skal cirka bruge en lille spiseskefuld olie pr. pandekage. 

Når panden er varm hældes olien på panden og en lille deciliters dej. Når pandekagen begynde at boble lidt op skal den vendes og steges færdig på den anden side.

Fortsæt med de 7 andre og server straks derefter.

Majspandekager

 

Oksekødsfyld

Bland det hakkede oksekød med krydderierne og steg det i olien i 15 minutter på en pande.

Vend kødet cirka hver 5 minut.

 

Salat

Min salat er ikke så mexicansk, men den er fyldt med gode smage alligevel.

Vask råvarerne og skær dem i skiver/tern.

 

Servering

Placer en pandekage på din tallerken og smør den med lidt creme fraiche og salsa.

Placer kødet oven på og derefter salaten med babyspinat, sukkerærter, ananas, radiser, avocado, tomater og forårsløg. 

Velbekomme.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier