fbpx ✅Mexicanske pandekager med kylling ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Mexicanske pandekager med kylling

Mexicanske pandekager med kylling
Sidst ændret:
Tirsdag den 22. oktober, 2019 - 09:39
Beskrivelse

Der er en grund til at mexicanerne elsker madpandekager. Disse lækre majspandekager smager fantastisk og er super nemme at lave. Fyldet er kylling og grønt.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
3 dl Mælk
2 dl Majsmel (Fuldkorns)
1 dl Majsgryn
2 Æg
1 tsk Salt
  Olie (Smagsneutral. Til stegningen)
1⁄2 spsk Røget paprika
1⁄2 tsk Oregano
1 tsk Koriander
  Krydderier (Salt og peber)
  Olie (Smagsneutral. Til stegningen)
2 Avocado (Modne)
  Salsa (Efter smag)
1 bdt Babyspinat
1⁄4 Ananas
Vejledning

Majspandekager

Pisk alle ingredienserne sammen indtil du har en jævn dej uden klumper. Brug gerne en stavlender eller en el-pisker til det.

Nøglen til at lave gode pandekager er at din pande er varm. Du kender sikkert den med at den sidste pandekage altid bliver perfekt og den første altid skal kasseres. Det er kun på grund af at din pande ikke er varm nok når du starter. Så start evt. i god tid med at tænde for panden. 

Denne opskrift er til 8 stk. majspandekager og du skal cirka bruge en lille spiseskefuld olie pr. pandekage. 

Når panden er varm hældes olien på panden og en lille deciliters dej. Når pandekagen begynde at boble lidt op skal den vendes og steges færdig på den anden side.

Fortsæt med de 7 andre og server straks derefter.

Majspandekager

 

Kyllingefyld

Læg kyllingekødet i en skål og vend det sammen med alle krydderierne. Lad det stå og trække i små 5 minutter.

Steg kødet i olien på en pande (eller en grillpande som jeg gjorde i det her tilfælde) cirka 5 minutter på hver side. 

Tag panden af varmen og vend revet cheddar ost i. så det smelter.

Mexicansk kylling

 

Salat

Min salat er ikke så mexicansk, men den er fyldt med gode smage alligevel.

Vask råvarerne og skær dem i skiver/tern.

 

Servering

Placer en pandekage på din tallerken og smør den med lidt creme fraiche og salsa.

Placer kødet oven på og derefter salaten med babyspinat, sukkerærter, ananas, radiser, avocado, tomater og forårsløg. 

Mexicansk kylling

Læs også
Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier