fbpx Mexicansk kylling 🍗🐥 | opskrifter | GastroFun.dk

Mexicansk kylling

Mexicansk kylling
Sidst ændret:
Mandag den 11. februar, 2019 - 09:42
Beskrivelse

Er du gået træt i at få kylling på den samme måde hver gang? Så prøv vores opskrift kyllingeinderfileter der er mexicansk krydret. Det smager dejligt og kan bruges til alt fra en sandwich til madpandekager.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
1⁄2 spsk Røget paprika
1⁄2 tsk Oregano
1 tsk Koriander
  Krydderier (Salt og peber)
  Olie (Til stegningen)
Vejledning

Læg kyllingekødet i en skål og vend det sammen med alle krydderierne. Lad det stå og trække i små 5 minutter.

Steg kødet i olien på en pande (eller en grillpande som jeg gjorde i det her tilfælde) cirka 5 minutter på hver side. 

Tag panden af varmen og vend revet cheddar ost i. så det smelter.

 

Kødet kan bruges i en pandekage, både indbagt eller som en madpandekage. 

Derudover kan det komme i en sandwich eller i et toastbrød.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier

Kommentarer

Helt igennem fantastisk rub:

Delte en kylling i 2 og lod dem trække i krydderiblandingen i 3-4 timer. I kuglegrillen lagde jeg et stykke sølvpapir på risten, og en mindre rist ovenpå med kyllingen. Det sidste kvarter med ost på den ene halve kylling (yngste knægt bryder sig ikke om ost..).

Det smagte FANTASTISK med hjemmelavet guacamole, simple fritter med majs fra Rema1000 og salsasause.

Selv min bedre halvdel kunne lide den røget smag fra paprikaen, som ellers bestemt ikke er hendes favorit.

Vi har nu en ny ret, vi kan servere for gæster og naturligvis os selv, når vi rigtig trænger til forkælelse 😁

 

Hilsen Lille-bror

fre, 20/03/2020 - 19:48 Permalink