fbpx Mazarintærte 😋 | opskrifter | GastroFun.dk

Mazarintærte

Mazarintærte
Beskrivelse

Mazarintærte er en klassiker, vi har alle købt den. Men prøv at lave den selv med frisk mørk chokolade, og friske ingredienser. Kagen er blød, og frisk, og med den mørke chokolade på toppen, egner en mazarintærte sig perfekt til anledningen af gæster, fredagshygge, eller andet. 

Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
40 minutter
Tid i alt
50 minutter
Ingredienser
200 g Marcipan
200 g Sukker
200 g Smør (Blødt)
4 Æg
120 g Hvedemel
1 1⁄2 tsk Bagepulver
Vejledning

Start med og piske sukker og smør sammen.

Derefter piskes æggene i, lidt efter lidt. 

Vaniljepulver, mel, og bagepulver blandes sammen, og vendes i æggemassen.

Tag en springform, og smør den til. 

Put dejen i springformen og bag kagen i midten af ovnen i 35-40 minutter, på 180 grader. 

Lad kagen køle ned. 

Lav et vandbad til at smelte chokoladen, og fordel chokoladen på kagen efterfølgende.

Når chokoladen er størknet på kagen, er den klar til servering. 

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier