fbpx Marinerede nakkekoteletter på grill 🔥 | opskrifter | GastroFun.dk

Marinerede nakkekoteletter på grill

Marinerede nakkekoteletter på grill
Beskrivelse

Duften er sommer er ofte lig med marinerede nakkekoteletter på grillen. Vi giver dig en dejlig opskrift på en græskinspireret gyros-marinade.

Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
40 minutter
Tilberedelsestid
8 minutter
Tid i alt
48 minutter
Ingredienser
3 spsk Olivenolie
1 spsk Barbecue marinade (Kan også være tørret)
1 spsk Rosmarin (Frisk eller tørret)
1 spsk Citronsaft
1 fed Hvidløg
1 tsk Salt
  Peber (Efter smag)
Vejledning

Marinerede nakkekoteletter

Gyros marinade

Skræl hvidløget og pres det. Bland alle ingredienser sammen og lad kødet trække i det i minimum 30 minutter (det må gerne være længere tid).

 

Grillning af nakkekoteletter

Nakkekoteletter har meget fedt og er derfor tid et hårdt arbejde at tykke sig igennem for fedtforskrækkede personer. Det problem kan "løses" ved hjælp af en brændvarm grill, der smelter en del af fedtet og giver en masse god smag til retten.

Derfor er det vigtigt at din grill er varmest muligt når kødet skal steges.

Olien fra marinaden vil dryppe ned på og give flammer i ny og næ hvilket kun er en fordel, da vi ønsker mest mulig varme på kødet og fedtet.

Steg det 4 minutter på hver side og lad det hvile i 2 minutter bagefter.

De er nu klar til servering.

 

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Nakkekoteletter sous vide
Opskrift
Per Asmussen