Marengs

Marengs
Sidst ændret:
Mandag den 7. december, 2020 - 21:16
Beskrivelse

Vi giver dig en lækker opskrift på marengs, lavet på 2 ingredienser: Flormelis og æggehvider.

Det er super nemt at lave, men det tager tid for din røremaskine at få pisket den lækker, luftig og sej.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 Portion
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
Vejledning

Kom æggehvider og flormelis op i en røreskål og pisk til æggehviderne og flormelisen er blevet sejt og lækkert. Dette tager cirka 20 minutter ved middel hastighed. 

Kom marengsen på en sprøjtepose og pynt en lækker kage og brænd marengsen med en lille gasbrænder eller sprøjt den ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i en time ved 110 grader.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier