fbpx Majspandekager 🥞 | opskrifter | GastroFun.dk

Majspandekager

Majspandekager
Beskrivelse

Majspandekager smager dejligt og sammen med godt kød- og grønsagsfyld en nem måde at lave et velsmagende hverdagaftensmåltid.

 

Udbytte
6 stk.
Foreberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
100 g Majsmel
2 spsk Hvedemel
1⁄2 tsk Salt
2 dl Mælk
3 Æg
  Ghee (Til stegningen. Olie kan også bruges.)
Vejledning

Start med at blande de tørre ingredienser sammen i en skål. 

Tilsæt derefter mælken mens der piskes.

Pisk æggene i et ad gangen, igen under kraftig omrøring.

Lad dejen hvile et kvarters tid inden pagekagerne steges i en klat ghee (smør/olie) i et par minutter på hver side.

Hemmeligheden til at ramme plet med pandekager er følgende 2 ting:
- Tænd for varmen under panden i god tid inden du steger den første pandekage. Det er derfor at den sidste altid bliver god, fordi at panden er gennemvarm når den sidste steges.

- Når dejen begynder at boble på panden er det ved at være tid til at vende pandekagen.

Hold dem lune på en tallerken med staniol henover og server straks.

Majspandekager passer dejligt sammen med som madpandekager med hakket kylling eller enchiladas.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier