fbpx ūü•ěMajspandekager | opskrifter | GastroFun.dk

Majspandekager

Majspandekager
Sidst ændret:
Tirsdag den 22. oktober, 2019 - 09:42
Beskrivelse

Majspandekager¬†smager dejligt og sammen med godt k√łd- og gr√łnsagsfyld en nem m√•de at lave et velsmagende hverdagaftensm√•ltid.

 

Sværhedsgrad
Udbytte
6 stk.
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
100 g Majsmel
2 spsk Hvedemel
1⁄2 tsk Salt
2 dl Mælk
  Ghee (Til stegningen. Olie kan ogs√• bruges.)
Vejledning

Start med at blande de t√łrre ingredienser sammen i en sk√•l.¬†

Tilsæt derefter mælken mens der piskes.

Pisk √¶ggene i et ad gangen, igen under kraftig omr√łring.

Lad dejen hvile et kvarters tid inden pagekagerne steges i en klat ghee (sm√łr/olie) i et par minutter p√• hver side.

Hemmeligheden til at ramme plet med pandekager er f√łlgende 2 ting:
- T√¶nd for varmen under panden i god tid inden du steger den f√łrste pandekage. Det er derfor at den sidste altid bliver god, fordi at panden er gennemvarm n√•r den sidste steges.

- Når dejen begynder at boble på panden er det ved at være tid til at vende pandekagen.

Hold dem lune på en tallerken med staniol henover og server straks.

Majspandekager passer dejligt sammen med som madpandekager med hakket kylling eller enchiladas.

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbr√łdsdej her:

 

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også