fbpx Madpandekager med majsmel ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Madpandekager med majsmel

Madpandekager med majsmel
Sidst ændret:
Tirsdag den 22. oktober, 2019 - 09:40
Beskrivelse

Vi elsker pandekager og madpandekager er lækre til en frokost eller relativ nem aftensmad. Vores opskrift er med majsmel og egner sig godt til lidt stærkere mad, gerne kylling eller oksekød der er krydret med karry og chili. 

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
6 dl Mælk
2 dl Hvedemel
1 dl Rugmel
1 dl Majsmel
2 tsk Salt
3 Æg
3 dl Olie (Smagsneutral)
Vejledning

Hemmeligheden der gør at du lykkedes med alle dine pandekager (så den første ikke skal kasseres), er at du starter med at tænde for din pande på relativ høj varme inden du laver dejen. Så er den varm nok når du går i gang.

Vi laver typisk større portioner (dvs. til mere end 2 personer som denne opskrift) på to pander ad gangen.

Bland mel og salt i en skål og pisk det fri for klumper.

Tilsæt mælken og rør igen godt rundt i det. Tilsæt derefter æggene til dejen.

Tilsæt 0,5 dl olie til dejen og gem resten til mellem stegningen af hver pandekage.

Tilsæt en smule olie på panden inden du hælder en lille deciliter dej på panden. Når dejen begynder at boble (hæve op/danne små lufthuller) skal den vendes.

 

 

Kategori

Se f.eks. hvordan du folder franskbrødsdej her:

 

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også