fbpx 🔥Lynstegt makrel🐟 | opskrifter | GastroFun.dk

Lynstegt makrel

Lynstegt makrel
Sidst ændret:
Tirsdag den 7. januar, 2020 - 13:27
Beskrivelse

Vil du også gerne lave mere fisk i hverdagen?

Så prøv min opskrift på:

Lynstegt makrel med avokadomos (kan eventuelt serveres med smørstegte eller knuste kartofler)
 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
4 Makrelfilet (uden skind)
  Ærter (4 håndfulde - friske)
  Ærteskud (2 håndfulde)
Vejledning

Mos avokadoerne fint, hak halvdelen af ærterne fint og bland dem sammen med avokadoen.

Smag til med citron, salt og peber.

Varm en pande op til høj varme, og læg de sidste ærter på, de skal gerne blive lidt sorte.

Tag dem af når de har fået sorte pletter.

Skær riller med 1 cm mellemrum på den korte led på makrellen.

Tag en gasbrænder og brænd makrellen, den skal kun brændes på skindsiden.

Den skal have en del.

Drys med salt.

Pres en smule citron ud over fisken.

Anret tallerkenen.

Fordel mosen to steder på tallerkenen, læg makrellen ovenpå.

Drys de brændte ærter ud over.

Fordel ærteskud ud over retten.

Lynstegt makrel

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Stegt makrel
Opskrift
fadlsforlag
Vores bedste fiskeopskrifter
Artikel
Redaktion