fbpx Langtidsstegte kartofler 😋 | opskrifter | GastroFun.dk

Langtidsstegte kartofler

Langtidsstegte kartofler
Sidst ændret:
Mandag den 2. marts, 2020 - 10:55
Beskrivelse

Der findes mange varianter af ovnstegte kartofler, men vores er lavet ved lav varme over lang tid. De smager dejligt og passer godt sammen med en steg eller rødt kød.

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 20 minutter
Ingredienser
600 g Kartoffel
4 g Salt
2 spsk Olie
  Krydderier (Salt, peber og frisk rosmarin)
Vejledning

Start med at tænde ovnen 150 grader i almindelig ovn. 

Skrub kartoflerne og kog dem i 10 minutter i rigelig saltet vand. Lad rosmarinstilkene få 5 sekunder i vandet også.

Lad dem dampe af i minimum 10 minutter inden de skal videretilberedes i ovnen.

Find et ildfast fad og placer rosmarinstilkene, saltet og peberet der i og vend kartoflerne rundt i det.

Giv kartoflerne 1 time i ovnen og vende dem og giv dem en time mere.

Kartoflerne er nu bløde indeni og lækre sprøde uden på.

 

Læs også
Alt du skal vide om kartoflen
Artikel
Redaktion
Hasselback Kartofler
Opskrift
Per Asmussen
Fyldte, gratinerede bagte kartofler
Opskrift
Anette
Ovnstegte kartofler
Opskrift
Susanne
Varm kartoffelsalat
Opskrift
Anny Fogsgaard Søstrøm
Ovnstegte kartofler
Opskrift
Per Asmussen
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier