Laksetatar med kapers

Laksetatar med kapers
Beskrivelse

Er du til laksetatar og kapers, vil du elske denne opskrift! 

Udbytte
2 personer
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
200 g Laksefilet (fersk eller røget)
1 spsk Dild (finthakket)
1 spsk Citronsaft
1 tsk Citronskal (fintrevet)
2 spsk Kapers (finthakkede)
1 1⁄2 strejf Rødløg (finthakket)
2 tsk Olivenolie
1 tsk Sennep (dijonsennep)
1 strejf Sukker
  Salt
  Peber
  Citron (i skiver eller både, til servering)
Vejledning

Skær laksen i meget små tern.

Rør laks og alle de øvrige ingredienser sammen i en skål.

Smag tataren til - sørg især for, at der er nok salt, peber og citronsaft i.

Server på rugbrød, gerne ristet, og pynt med citron i skiver/både samt ekstra kapers. 

Laksetatar

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier