Laks med champignon sauce
Cremet one-pot laks med fløde-champignon sauce 🤤
20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris 🙌🏽
Start med at stege laksefileterne på begge sider i 2-3 minutter, eller indtil de er så gennemstegte som du vil have.
Tag laksen af panden og sautér løg, hvidløg og champignon.
Tilsæt chili og muskat.
Hæld fløden over, og 1 spsk cream cheese.
Krydr med salt, pepper, oregano og chili 👩🏽🍳
Lad det simre i nogle minutter og tilsæt laksen til sidst inden servering.
Bon appetit 😍
Følg min Instagram profil her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.