fbpx Laks med champignon sauce | opskrifter | GastroFun.dk

Laks med champignon sauce

Laks med champignon sauce
Sidst ændret:
Fredag den 1. november, 2019 - 12:14
Beskrivelse

Cremet one-pot laks med fløde-champignon sauce 🤤

20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris 🙌🏽
 

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Ingredienser
1 Løg (skåret i små tern)
  Champignon (i skiver. 1 håndfuld)
1⁄4 l Piskefløde
1 spsk Smøreost (cream cheese - kan undlades)
1 fed Hvidløg (eller hvidløgssalt)
1 tsk Muskatnød (stødt)
1 tsk Oregano (tørret)
Vejledning

Start med at stege laksefileterne på begge sider i 2-3 minutter, eller indtil de er så gennemstegte som du vil have.

Tag laksen af panden og sautér løg, hvidløg og champignon.

Tilsæt chili og muskat.

Hæld fløden over, og 1 spsk cream cheese.

Krydr med salt, pepper, oregano og chili 👩🏽‍🍳

Lad det simre i nogle minutter og tilsæt laksen til sidst inden servering.

Bon appetit 😍

Source

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Vi vil have laks - straks!
Artikel
Redaktion
Vores bedste fiskeopskrifter
Artikel
Redaktion
Khobz (marokkansk brød)
Opskrift
Yasmincooksandbakes
Kyllingekødboller
Opskrift
Yasmincooksandbakes