fbpx Kyllingeskind | opskrifter | GastroFun.dk

Kyllingeskind

Kyllingeskind
Underrubrik
Lækkert sprødt kyllingeskind
Sidst ændret:
Lørdag den 19. januar, 2019 - 10:53
Beskrivelse

Kyllingeskind ristet sprødt i ovnen er superlækkert og kan bruges til mange ting. Prøv det som sprødt knas på supper og salater, i en sandwich i stedet for bacon eller som et sprødt og lækkert fyld i pitabrød

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
40 minutter
Ingredienser
  Kyllingeskind (fra en hel kylling)
  Salt
Vejledning

Løsn skindet fra kyllingen og "træk" det forsigtigt af kyllingen.

Vend skindet med "vrangen" udad og læg det på et skærebræt. 

Fjern lidt af fedtet med en skarp kniv, vær forsigtig, så du ikke ødelægger skindet for meget. 

Læg kyllingeskindet på en bageplade med bagepapir og drys skindet let med salt. 

Læg endnu et stykke bagepapir over kyllingeskindet og derefter en bageplade over, så skindet ligger i spænd. Det forhindrer det i at boble op, når det skal i ovnen.

Sæt det hele i ovnen (sæt evt. et tungt ildfast fad over den øverste plade, så du er helt sikker på, skindet ikke løfter sig) og bag det ved 225 grader i 20-30 minutter, til det er sprødt.

Tag kyllingeskindet ud af ovnen og dup det tørt med køkkenrulle eller et viskestykke.

Drys det let med salt.

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier