fbpx Kyllingbryst Sous Vide, direkte fra frost! ✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Kyllingbryst Sous Vide, direkte fra frost!

SV kyllingebryst 1
Underrubrik
Det perfekte kylligbryst er tilberedt Sous VIde
Sidst ændret:
Tirsdag den 19. februar, 2019 - 14:00
Beskrivelse

Sous Vide, alle snakker om det. Men bliver maden nu så god, som alle går og siger? Hvis du har anskaffet dig en Sous Vide og vil prøve, hvor godt et stykke kød faktisk KAN blive.. Så prøv et simpelt og billigt stykke kyllingebryst.

Kyllingebryst kan ofte blive lidt tørt og have en tendens til at være ujævnt tilberedt. I forhold til netop disse kriterier er Sous Vide bare perfekt.

Prøv fremgangsmåden i videoen herover og beskrivelsen herunder. Du kan med fordel gå op til 62-65 grader første gang, hvis du ikke er klar til at teste de lavere temperaturer på kylling.

Velbekomme!

Sværhedsgrad
Udbytte
8 stk
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
2 timer
Tid i alt
2 timer, 10 minutter
Ingredienser
1800 g Kyllingebryst (Her en hel, frossen pose (1800g))
10 g Salt (Krydres efter smag)
Vejledning

Frosne kyllingebryster vakuumpakkes og puttes i Sous Vide ved 60 grader (62-65C er der mange der bruger, hvis kødet skal minde om de kyllingebryster, de kender).

Når kyllingerne er klar (efter ca. 1,5 timer, 2 hvis de er frosne), er det blot at tage dem ud, tørre dem af og give dem en lækker stegeskorpe på panden eller grillen.

Jeg krydrer kun disse med salt, men det er kun fantasien, der sætter grænser. Jeg er selv fan af, at kød blot smager af det, det er, og så først ved servering krydre det med forskellige smage. 

Noter

Som sagt får kødet i denne opskrift en meget neutral smag. Der er næsten ingen grænser for, hvad kylling kan laves sammen med.

Når du har lavet disse, vil du opdage, hvor gode de er, og aldrig gå tilbage. Sandwich, Nachos eller andet: denne kylling er fantastisk!

Source

Kanalen Food N' Fun er startet som en Youtube-kanal.

Hele projektet startede som et bevis overfor teenageren på adressen at man kunne drive en YouTube-kanal kun ved brug af en telefon. Så var det nærliggende at lave videoer af primærmt mad, da det ligger mit hjerte meget nært.

Alle videoer på kanalen er filmet/redigeret/uploadet via en smartphone.

At jeg så kunne indlemmes i GastroFun universet er blot en ære og en stor fornøjelse.

Den største hjælp til en kanal som min, er at abonnere på kanalen.

Nygelige ændringer i YouTubes Partnerprogram gør, at man skal have minimum 1.000 følgere for at opnå et YouTube-partnerskab. Det vil sige at min status pt. er at jeg mister mit partnerskab pr. 20 februar.

Tryk på linket HER for at følge min kanal!

På forhånd tak

Søren Kubo - Food N' Fun

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Hvordan kan du så komme i gang med sous vide?

 



•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.
•    Hvis du leder efter vakuumpakkere eller kombiovne med sous vide funktion, så kan du f.eks. besøge:

Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.

Sociale medier