fbpx ✅Krebinetter med gulerod og mandler | opskrifter | GastroFun.dk

Krebinetter med gulerod og mandler

Krebinetter med gulerod og mandler
Beskrivelse

Lækker og velsmagende opskrift på krebinetter lavet med en blanding af hakket kyllingekød og hakket svinekød. 

Hvis du lider af diabetes, men elsker en god krebinet, så er denne opskrift løsningen for dig.

Vi har opskriften fra bogen: "Diabeteskuren" og forfatteren bag anbefaler følgende til retten:

"Husk at spise fibergrønt til denne ret, fx spidskålssalat med abrikos og macadamianødder eller nogle stave af grønt, fx gulerod, pastinak, bolchebeder".

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
1⁄2 tsk Salt
  Gulerødder (2-3 tsk.)
1 Løg (Lille)
1 knsp Peber
  Mandler (20-30 gram)
2 Æg
1 dl Elverbrødsmel (Cirka)
2 spsk Margarine (Flydende oliemargarine)
Vejledning

Bland kødet med salt.

Tilsæt groft revet gulerod, hakket løg og lidt peber og finthakkede mandler.

Form 4 store krebinetter og 2-3 mindre.

De små kan du bruge til frokost dagen efter.

Vend dem i pisket æg og så i Elverbrødsmel.

Steg dem i fedtstoffet på panden, så de får ca. 2 minutter på hver side ved middelvarme.

Bag dem færdige i ovnen.

De skal have 6-10 minutter ved 200 grader (varmluft).

Noter

Det får du:

Protein: fra svinekød og kylling

Fiber: fra gulerødder og Elverbrødsmel

MUFA: fra æggeblomme, mandler og flydende oliemargarine

Source

Vi har opskriften fra bogen: "Diabeteskuren" fra Gads Forlag.

Diabeteskuren

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Mormormad
Artikel
Redaktion
Sund hverdagsmad
Artikel
Redaktion