fbpx KOTELETTER I FAD 🥩 | NEMT OG LÆKKERT | Kræs for selv de mindste.. | opskrift på Gastro Fun

Koteletter i fad

Koteletter i fad
Beskrivelse

​Den danske klassiker som aldrig går af mode. Denne nemme ret kan personligøres helt som man lyster. Du kan putte i retten lige hvad du eller børnene bedst kan lide. Herover ses min version, herunder hvad jeg bruger i vores KOTELETTER I FAD.

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
3 fed Hvidløg
2 Løg (Kun 1 løg hvis det er stort)
250 g Champignon
2 ds Aspargessnitter (Med væde)
  Krydderier (Paprika, salt, peber)
8 Nakkefilet (Kan erstattes af almindelig koteletter)
1 dl Fløde
125 g Bacon
5 dl Ris
10 dl Vand
  Salt
Vejledning

Koteletter i fad

Svits løg, forårsløg og hvidløg uden de bruner, tilsæt svampe og svits disse bløde.

Herefter tilsættes først paprika derefter tomat og asparges. Tilsæt fløde og kog retten sammen. Du er nu klar til at samle din ret i fadet i rækkefølgende, koteletter, sauce og bacon oven på.

Her efter en tur i ovnen cirka 20 minutter ved 180 grader.

 

Ris

Kog risen i let saltet vand i 12 minutter og lad det hvile (med et klæde henover i 12 minutter).

De er nu klar til servering.

Server gerne retten med dampede grøntsager eller en frisk salat.

Velbekomme.

Source

Dette ville være en stor hjælp for mig, hvis du giver abonnerknappen et tryk og følger min kanal. Giver du også klokken et tryk, vil du automatisk få besked næste gang jeg uploader en video. Find kanalen HER

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Koteletter i fad (foto: Chris Tonnesen)
Opskrift
Muusmann Forlag
Mormormad
Artikel
Redaktion