Konfektkugler med bailey og kaffe

Konfektkugler med bailey og kaffe
Sidst ændret:
Torsdag den 4. juni, 2020 - 10:01
Beskrivelse

Vi har skudt gang i jukekonfekt produktionen herhjemme.... 🤗 Findes der noget bedre end marcipan, nougat og chokolade i skøn forening? Jeg tror det ikke! 😄
Her har jeg kombineret den skønne treenighed med to forskellige smage; hhv. bailey og kaffe... 😍

Jeg syns smagene klæder marcipanen og chokoladen utroligt godt og så er de her kugler ret simple at lave og kan udformes og pyntes på utallige måder. 🤗 Jeg har overtrukket med chokolade og drysset med kakao eller flormelis, men du kunne bruge lige hvad du synes, fx hakkede mandler, kokosmel osv. ☺️

Ønsker jer den allerbedste dag derude! 😘
 

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Hviletid
1 time
Tid i alt
1 time, 20 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Baileys-kugler)
125 g Marcipan
1 1⁄2 spsk Kakao
2 spsk Baileys
25 g Nougat
  Opskriftsgruppe (Kaffe-kugler)
125 g Marcipan
1 spsk Kakao
2 spsk Stærk kaffe
25 g Nougat
  Opskriftsgruppe (Pynt)
  Kakao
Vejledning

Rør ingredienserne sammen til en masse og form kugler af massen, put et lille stykke nougat inden i hver.

Lad den sætte sig på køl en halv times tid.

Put hver chokolade i en lille skål og smelt i mikroovn.

Hold godt øje og rør et par gange undervejs, så det ikk brænder på.

Dyp hver kugle i chokolade og pynt med mere chokolade, flormelis eller kakao.

Sæt på køl en halv times tid, til chokoladen er stivnet.

Enjoy! 😍

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier