fbpx ✅Kold bearnaise creme | opskrifter | GastroFun.dk

Kold bearnaise creme

Kold bearnaise creme
Beskrivelse

Den dejlige smag af Sauce Bearnaise, blot i en kold sauce i stedet for.

En varm sommerdag med bøffer på grillen giver som regel ikke en anledning til at stå og lave en hjemmerørt Sauce Bearnaise. Men den fede og syrlige passer bare så fantastisk sammen med en god bøf, så her har vi vores udgave af en let, hjemmelavet kold bearnaise dressing.

Ingredienserne skal blot røres sammen, og trække i et par minutter - så bliver det ikke nemmere.

Ideen til opskriften fik jeg af en ven for mange år siden, da han blot rørte en bøtte creme fraiche sammen med et brev Knorr Bearnaise-pulver. Det brugte han som dip til chips. 

Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
0 minutter
Tid i alt
5 minutter
Ingredienser
150 g Creme Fraiche (18 %)
1 spsk Estragon (Frisk eller tørret.)
1 tsk Citronsaft
1 tsk Flagesalt
  Hvid peber (Efter smag. Kan udelades)
  Cayennepeber (Efter smag. Kan udelades)
Vejledning

Opskriften er super let at lave:

Bland creme fraiche sammen med bearnaise essens, estragon, citronsaft og flagesalt. 

Smag den herefter til med hvid peber, caynennepeber og evt. mere salt/essens.

Lad den trække i et par minutter og den er klar til servering.

Kold bearnaise creme

Noter

Mht. bearnaise essensen. Så kan du lave din egen (se opskriften herunder) eller blot bruge en købeudgave.

 

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Bearnaise essens
Opskrift
Per Asmussen
Bearnaisedressing
Opskrift
Per Asmussen
Bearnaise
Artikel
Redaktion