Kokosknas småkager

Lækre og nemme småkager med et drys kokos.
Kokosmel får en herlig smag, når det ristes i ovnen, og passer perfekt i denne ellers forholdsvis neutrale småkage.
Prøv dem til julens småkagebagning - eller bare næste gang, du får lyst til lidt lækkert.
Kom mel og flormelis sammen i en stor skål eller dejfad.
Skær smørret i mindre stykker og tilsæt det til melblandingen.
Smuldr smørret i melblandingen, til smørret er findelt og ligner revet parmesan.
Saml dejen med ægget.
Ælt alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Ælt så kort tid som muligt, stop, når dejen hænger sammen.
Del dejen i 4 lige store dele.
Tril hver del til en stang, der trykkes flad (cirka 1 cm. tyk).
Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken.
Pensl dejstængerne med sammenpisket æg og drys med kokosmel
Læg dem i køleskabet og lad dem blive helt kolde.
Skær dem herefter i cirka 1 1/2 centimeter store stykker.
Læg småkagerne på bageplader beklædt med bagepapir.
Bag småkagerne i 6-8 minutter ved 200 grader almindelig ovn (varmluft 180 grader).
Lad de færdigbagte småkager afkøle på en bagerist.
Se flere opskrifter på julebag her.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.