fbpx ✅Kogt hamburgerryg | opskrifter | GastroFun.dk

Kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg
Beskrivelse

Vi giver dig en opskrift på en dejlig og lækker hamburgerryg.

Vi foretrækker at koge kødet, hvilket giver en dejlig struktur i det røgede og salte kød.

Udbytte
6 Portioner
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 20 minutter
Tid i alt
1 time, 25 minutter
Ingredienser
  Vand
Vejledning

Generelt gør det ikke den store forskel om du beholder nettet på eller ej under kogningen.

Jeg beholder det altid på når jeg tilbereder min hamburgerryg.

Placer kødet i en stor gryde og tilsæt vand. 

Kødet skal lige og lige dækkes med vand. Du behøver ikke at salte vandet, da kødet er saltet i forvejen.

Lad det koge ved lavere varme - så du ikke "bulderkoger".

Efter 45 minutter tages gryden af blusset (eller det slukkes) og kødet skal nu stå og trække færdig i vandet. 

Jeg plejer at lade det trække i 30 minutter, men hvis jeg er lidt presset på tid, kan det sagtens nøjes med 15 minutter.

Tag herefter kødet op og placer det på et spækbræt.

Lad det hvile i 5 minutter mere.

Fjern herefter nettet og skær det ud i skiver på cirka små 1 cm.

Velbekomme.

Noter

Annonce:

Vores vinsamarbejdspartner BayVine.dk anbefaler følgende:

Vi anbefaler Chianti Classico DOCG, Castellani.

Chianti Classico DOCG, Castellani, har en smuk rubinrød farve, smagen har behagelig fylde med Sangiovese-duens fine struktur og dejlige frugt, den afsluttende bouquet er frugtrig, blomstrende.

Læs mere om vinen og køb den her

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Stegt hamburgerryg
Opskrift
Per Asmussen