Klassisk bøfsandwich

Klassisk bøfsandwich
Beskrivelse

Prøv en ægte dansk klassiker, bøfsandwich, men i en luksusudgave med godt oksekød og hjemmebagte burgerboller.

Serveret med syltede rødløg, agurker og rødbeder og overhældt med en smagfuld, brun sovs får du et junkfoodmåltid ud over det sædvanlige.  

Udbytte
4 personer
Foreberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
35 minutter
Vejledning

Form kødet til 4 hakkebøffer og krydr dem med salt og peber.

Opvarm en pande og steg bøfferne uden fedtstof i cirka 5 minutter på hver side.

Lav en brun sovs af fond kogt på afpuds af barken fra dryaged kød. Har du ikke det, så kog panden fra bøfferne af med vand og oksefond.

Smag sovsen til med salt, peber, æbleeddike og sukker.

Jævn sovsen med maizena og farv den med brun kulør til du synes, farven er tilpas.   

Varm burgerbollerne i ovnen.

Læg bollerne sammen med bøffer, ost, syltede grøntsager, sennep, ketchup og remoulade.  

Hæld sovsen over og server straks!

Noter

Vi har endnu en udgave af bøfsandwich her samt en video af et besøg hos Rasses Skovpølser, der fik en kåring som Danmarks bedste bøfsandwich her.

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier