Kiksekage med kondenseret mælk

Kiksekage med kondenseret mælk
Sidst ændret:
Torsdag den 10. december, 2020 - 14:40
Beskrivelse

Jeg har længe haft lyst til at prøve og lave sådan en her 😊👆🏻

Og det er altså gået ud over mine kollegaer i dag 😄 

Den klassiske kiksekage uden palmin er og blir et hit; blødt, sprødt og sødt på samme tid.. og så den nem og hurtig at lave! 

Jeg deler herunder opskriften på en super nem og hurtig udgave med ganske få ingredienser.

Så er der lækker kage uden de store forberedelser og den kan jo pyntes lige som man vil, hvis man ønsker lidt ekstra... 😊

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
8 timer
Tid i alt
8 timer, 30 minutter
Ingredienser
35 g Smør
  Kiks (Firkantede kiks (jeg har brugt salte Tuc kiks, men det ku også være vanillekiks))
  nødder (Eller mandler, pistacier eller andet til pynt)
Vejledning

Beklæd en aflang rugbrødsform med husholdningsfilm eller bagepapir.

Hak chokoladen groft, og læg den i en lille gryde sammen med kondenseret mælk og smør.

Lad blandingen smelte ved svag varme.

Rør, til chokolademassen er ensartet, og tag gryden af varmen.

Læg et tyndt lag i bunden af formen, læg derpå et lag kiks, og fortsæt, til der er 4 lag i alt.

Slut af med et lag chokolade.

Stil kiksekagen tildækket i køleskabet til næste dag.

Tag kiksekagen ud af køleskabet 30 minutter før servering (så er den nemmere at skære) og pynt med hakkede hasselnødder el. andet.

Enjoy! 😍

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier