fbpx Karrysuppe med kuller og nektarinūüćú‚úÖ | opskrifter | GastroFun.dk

Karrysuppe med kuller og nektarin

Karrysuppe med kuller og nektarin
Beskrivelse

Fisk er genialt i suppe; tilberedningstiden er kort, og de fleste fisketyper er tilpas milde i smagen til, at de passer sammen med et utal af forskellige ingredienser.

Samtidig er det godt for os at spise fisk, men mange har svært ved at få spist den mængde, der anbefales.

Det vil denne lækre opskrift på en asiatisk inspireret fiskesuppe dog med garanti lave om på!

Den er let at lave¬†og smager forrygende - pr√łv den!

Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
5 cl Ingefær (frisk)
2 For√•rsl√łg (den hvide del)
1⁄4 Squash (gul eller gr√łn)
1 spsk Gurkemeje
1 spsk Karry
4 dl Bouillon (Gr√łntsagsbouillon)
1 tsk Olie (Citronolie)
  Salt
  Peber
3⁄4 Squash
2 For√•rsl√łg (den hvide del)
100 g Spinat (fra frost)
150 g Haricots Vert (Gr√łnne b√łnner)
300 g Kullerfilet (uden skind (kan erstattes af en tilsvarende mængde filet af torsk eller lyssej)
1 Nektarin (i skiver)
  Basilikumblade (friske)
  Chiliflager (kan undlades)
  Olie (helst kokos- eller olivenolie)
Vejledning

Suppe:

Skr√¶l ingef√¶r og hvidl√łg og hak det fint. Snit l√łg, for√•rsl√łg og squash i tynde skiver.
H√¶ld olie i en 5 liters gryde, og steg gr√łntsagerne ved middelh√łj varme, til de er let gyldne.
Tils√¶t gurkemeje og karry og r√łr godt rundt i gryden. Lad¬†det stege i 2-3 min.¬†
Tils√¶t limeblade, kokosm√¶lk,¬†bouillon, citronolie og eddike, og r√łr rundt.
Lad suppen simre 25 min. 

Fyld:

Mens suppen koger, g√łres fyld og topping klar:
Snit squash og for√•rsl√łg i tynde skiver.
Sk√¶r b√łnnerne i hver¬†3-4 stykker.
Skær kulleren i 4-5 cm brede stykker.
N√•r suppen har kogt i ca. 25 min. tils√¶ttes gr√łntsagerne.
Lad suppen simre 3-4 min, smag til med salt og peber og tilsæt så kulleren.
Kog suppen op og lad den koge 1 min. 

Servering:

Serv√©r suppen med skiver af nektarin, drys med cashewn√łdder, basilikum og evt. chiliflager.

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også