fbpx 🍮Karamelliserede valnødder | opskrifter | GastroFun.dk

Karamelliserede valnødder

Karamelliserede valnødder
Beskrivelse

En god dessert har brug for brug for den rette kombination af sødme, syre, sprødhed/knas og fedme. Ofte ender man med at mangle knas i en dessert, der f.eks. kunne være en mousse. Her er karamelliserede nødder en let og lækker måde at give retten det sidste den mangler.

Udbytte
2 Portioner
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
5 spsk Rørsukker
Vejledning

Sukkeret smeltes ved middelvarme pĂĄ en pande.

Når sukkeret er smeltet, vendes valnødderne i karamellen og hældes over på er stykke bagepapir.

Når de karameliserede valnødder er kolde, kan de skæres ud med en savtakket kniv!

Karamelliserede valnødder

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier