fbpx K√•lretūüĎĆ | opskrifter | GastroFun.dk

Kålret

Kålret
Sidst ændret:
Torsdag den 7. marts, 2019 - 11:15
Beskrivelse

Hele familiens absolutte efterårs- og vinterfavorit, smækfyldt med smag, vitaminer og gode kostfibre.

Retten er hurtig at lave at lave, r√¶kker til mange personer og er billig i indk√łb - hvad kan man s√• n√¶sten forlange mere?

Spis¬†med b√•de gaffel og¬†ske og server et l√¶kkert madbr√łd som tilbeh√łr - velbekomme!

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
150 g Bacon (r√łget)
1 kg Kartofler
  Krydderier (salt og peber)
4 spsk Basilkum (t√łrret)
1 l Vand
Vejledning

Skær bacon ud i tern

Opvarm en stegegryde og kom bacon heri.

Steg det, til det har smidt en del af fedtet og er blevet let gyldent. 

Kom det hakkede oksek√łd i gryden og lad det¬†stege¬†med, til det har f√•et stegeskorpe.

Krydr¬†med salt, peber og t√łrret basilikum.

Skr√¶l kartofler og guler√łdder og sk√¶r begge¬†i mundrette stykker.

Tils√¶t kartofler og guler√łdder til k√łdet i gryden.

Snit hvidkålen i grove stykker og kom dem i gryden. 

Hæld vandet ved retten og lad den småkoge under låg i minimum 30 minutter.

Server retten med et godt madbr√łd til at sv√łbe den l√¶kre sky/suppe op med!

Kålret

Kålret

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier