fbpx Kålret👌 | opskrifter | GastroFun.dk

Kålret

Kålret
Beskrivelse

Hele familiens absolutte efterårs- og vinterfavorit, smækfyldt med smag, vitaminer og gode kostfibre.

Retten er hurtig at lave at lave, rækker til mange personer og er billig i indkøb - hvad kan man så næsten forlange mere?

Spis med både gaffel og ske og server et lækkert madbrød som tilbehør - velbekomme!

Udbytte
4 Personer
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
45 minutter
Ingredienser
150 g Bacon (røget)
1⁄2 Hvidkål
1 kg Kartofler
  Krydderier (salt og peber)
4 spsk Basilkum (tørret)
1 l Vand
Vejledning

Skær bacon ud i tern

Opvarm en stegegryde og kom bacon heri.

Steg det, til det har smidt en del af fedtet og er blevet let gyldent. 

Kom det hakkede oksekød i gryden og lad det stege med, til det har fået stegeskorpe.

Krydr med salt, peber og tørret basilikum.

Skræl kartofler og gulerødder og skær begge i mundrette stykker.

Tilsæt kartofler og gulerødder til kødet i gryden.

Snit hvidkålen i grove stykker og kom dem i gryden. 

Hæld vandet ved retten og lad den småkoge under låg i minimum 30 minutter.

Server retten med et godt madbrød til at svøbe den lækre sky/suppe op med!

Kålret

Kålret

Kategori

Mad

Sværhedsgrad
Sociale medier