fbpx ☕Kaffe chokolademousse✅ | opskrifter | GastroFun.dk

Kaffe chokolademousse

Kaffe chokolademousse
Sidst ændret:
Fredag den 15. marts, 2019 - 11:01
Sværhedsgrad
Udbytte
4 Portioner
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
4 timer
Tid i alt
4 timer, 20 minutter
Ingredienser
3 1⁄2 dl Piskefløde (stuetempereret fløde)
Vejledning

Lav en stærk kop kaffe, og lad den blive kold.

Imens smeltes chokoladen over et vandbad. Når alt chokoladen er helt smeltet sættes chokoladen til afkøling på køkkenbordet.

Pisk piskefløde til en let flødeskum, pas på den ikke bliver over pisket.

Rør den afkølet kaffe og chokolade sammen til en ensartet masse.

Rør 1/3 del af flødeskummen i chokolademassen, så det bliver en homogen masse.

Vend nu forsigtig resten af flødeskummen ned i chokolademassen.

Kaffe chokolademousse

Fordel den lækre kaffe chokolademousse i serveringsglas og sæt den på køl i 2-4 timer inden servering.

Tag moussen ud ca.10 minutter inden servering og pynt moussen med friske bær, spiselige blomster eller hvad man ellers er til.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier