fbpx Jordskokkechips ūüėč | opskrifter | GastroFun.dk

Jordskokkechips

Jordskokkechips
Beskrivelse

Det er ikke kun kartofler, der kan bruges til chips: jordskokker er også meget velegnede til formålet.

Server de l√¶kre, spr√łde jordskokkechips som et alternativ til kartoffelchips, eller drys dem over supper eller gryderetter, der skal have et salt og spr√łdt element.

Udbytte
1 Portion
Foreberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
  Olie (til fritering)
  Salt
Vejledning

Jeg brugte en y-kartoffelskræller til at skrælle mine jordskokker med.

Normalt ville jeg bruge et mandolinjern til at tyndsnitte dem til chips, men her fortsatte jeg i stedet med y-skrælleren og fik stadig flotte, tynde skiver.

Jordskokkeskiverne¬†blev herefter t√łrret godt i et viskestykke.

De blev friturestegt i en frituregryde ved 185 grader i 2-3 minutter (til de var gyldne).

Til sidst blev de lagt på fedtsugende papir og drysset med salt.

Jordskokkechips

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier