fbpx ūüćďJordb√¶r hindb√¶r marmelade | opskrifter | GastroFun.dk

Jordbær hindbær marmelade

Jordbær hindbær marmelade
Sidst ændret:
Fredag den 16. august, 2019 - 10:16
Beskrivelse

Vores bud på en lækker jordbær hindbær marmelade, der passer perfekt til et morgenbord eller en brunch.

Opskriften er lige til at gå til og tager ikke særlig lang tid at lave.

Vi har brugt friske jordb√¶r og hindb√¶r til denne opskrift. De kan sagtens erstattes af frosne b√¶r. S√• skal du bare s√łrge for at de er opt√łet.

Lad enten marmeladen koge i lidt l√¶ngere tid eller brug en smule mere melatin, da de indeholder lidt mere v√¶ske - hvilket kan g√łre marmeladen lidt tyndere.¬†

Sværhedsgrad
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
400 g Sukker (Cirka (efter smag))
  Atamon
Vejledning

Skyl jordbær og hindbær og skær dem i mindre stykker.

Kom dem i en gryde og kog dem m√łre. Det tager 5-7 minutter.

Tils√¶t sukker under omr√łring og lad det koge i et par minutter.

Skum gryden af for urenheder.

Tils√¶t melatin og lad det koge i et par minutter mere under omr√łring.

Skum gryden af igen.

Skyl dine sylte-/marmeladeglas i atamon og hæld marmeladen på.

Luk straks og marmeladen er færdig.

Jordbær hindbær marmelade

Jordbær hindbær marmelade

Noter

Sukkeret i marmeladen er konserverende, s√• marmeladen b√łr kunne holde sig lige s√• lang tid som dem du k√łber i supermarkedet.

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også