fbpx Italiensk flutes 🥖| opskrifter | GastroFun.dk

Italiensk flutes

Italiensk flutes
Beskrivelse

Denne opskrift på dejlige og luftige flutes, sender tankerne mod de sydligere himmelstrøj i Italien.

Nyd f.eks. brødet til mad lavet på grillen eller dyp det i en lækker koldpresset olivenolie med tilsat flagesalt. 

Udbytte
2 Stk
Forberedelsestid
1 time
Tilberedelsestid
12 minutter
Tid i alt
1 time, 12 minutter
Ingredienser
600 g Tipo 0
1⁄2 pk Tørgær (Eller alm. Gær)
1 spsk Sukker
1 spsk Groft salt
3 spsk Olie
5 dl Vand
Vejledning

Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt salt, sukker og olie.

Rør melen i lidt ad gangen, indtil dejen slipper kanderne på skålen.

Når dejen slipper siderne, stilles dejen til hævning under en badehætte eller husholdningsfilm i 30 minutter.

Vend dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 2 stykker og drej og stræk dejen ud til flutes. Sørg for ikke at slå luften ud af brødet.

Lad brødene efterhæve i 30 minutter på en bradepande med bagepapir.

Bag flutesne i en forvarmet ovn ved 230 grader i 10-12 minutter.

Lad flutesne køle af på en bagerist.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også
Italiensk for begyndere
Artikel
Redaktion