fbpx Indiske besan puda pandekager | opskrifter | GastroFun.dk

Indiske besan puda pandekager

Indiske besan puda pandekager
Beskrivelse

Disse dejlige indiske besan puda pandekager laves af en blanding af squash, kikærtemel og en del "varme" krydderier.

Pandekagerne er dejlig mættende og kan sagtens bruges som en aftensmad eller god forkost.

De er lette at lave og kræver ikke mange ingredienser.

Vi har opskriften fra bogen: "Spis mig", skrevet af Majbritt L. Engell & Alice A. Hartvig.

Udbytte
6 stk.
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
2 spsk Havreklid
1⁄2 spsk Spidskommen (Stødt)
1⁄2 spsk Gurkemeje
1⁄2 tsk Garam Masala
1⁄2 tsk Bagepulver
1 fed Hvidløg (Revet fint)
2 dl Vand (Kan erstattes af dansk vand)
1 dl Vand (Eller evt. mælk)
  Rapsolie (2-3 spsk. koldpresset)
100 g Squash (Revet groft)
  Olie (Til stegningen. Enten koldpresset rapsolie eller ekstra jomfruolivenolie )
Vejledning

Bland alle de tørre ingredienser i en skål.

Rør hvidløg, vand og olie sammen.

Pisk det sammen med de tørre ingredienser, så det bliver til en sej dej uden klumper.

Rør den revne squash ind i dejen.

Kom olie på en mellemstor pande og varm den op.

Steg 1 dl dej pr. pandekage.

Vend pandekagerne med en tallerken, når de er gyldne.

Skær pandekagerne ud i små trekanter og spis dem sammen med:

  • skyrdressing med urter og kefir
  • cashewsmør med honning 
  • hummus med blomkål, og fintsnittet spidskål. 
Source

Spis mig

Vi har opskriften fra: "Spis mig".

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier
Læs også