Indisk kylling

En skøn hverdagsret i form af en indisk one pot ret, med kylling, aubergine og masser af velsmag.
Vi har opskriften fra bogen: "One pot", skrevet af Mette Mølbak. Hun siger følgende om opskriften:
"Der sker noget magisk, når garam masala, spidskommen og karry bliver forenet i en gryde med kylling og tomater.
En lille bid af Indien på en tirsdag."
Skræl løgene og skær dem i ringe.
Pil hvidløget og skær det i skiver.
Skær auberginen i tern.
Riv ingefæren.
Bland alle krydderierne sammen i en skål.
Del kyllingen i otte stykker og brun dem af i en rummelig stegegryde i lige dele smør og olivenolie.
Tag stykkerne op på en tallerken, når de er brunet.
Skru ned for varmen.
Tilsæt løg og hvidløg og steg, til de bliver klare.
Tilsæt aubergine, ingefær og alle krydderierne.
Steg i 5 minutter.
Kom kyllingestykkerne tilbage i gryden.
Tilsæt flåede tomater og cherrytomater.
Tilsæt bouillon, så det dækker, og lad retten simre i ca. 40-50 minutter, til kyllingen er mør.
Tilsæt til sidst cremefraichen og smag saucen til med salt og lime.
Riv blomkålen på et rivejern og kom den i en skål.
Server retten med den revne blomkål, hakkede cashewnødder, masser af frisk koriander og evt. ekstra lime.
Vi har opskriften fra bogen: "One pot" fra Muusmann Forlag.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.