Hvidløgsmayo (Aioli)

5 min🕐 - længere tid tager det ikke at lave en lækker og hjemmerørt aioli (hvidløgsmayonnaise).
Aioli er dejlig alsidigt, det kan bruges som dyppelse til en snack af f.eks. butterdej, kiks eller brød.
Put 4 æggeblommer i en skål.
Bland eddike og salt i og pisk massen op enten med el-pisker eller et piskeris (vi anbefaler el pisker).
Tilføj nu olie lidt af gangen indtil massen er fed.
Tilføj lidt syre, her brugte vi citron.
Når mayoen er som man vil have den tilføjer man sin hvidløg og smager til med salt og evt citron.
Put mayoen på glas eller i en overdækket skål😍
Velbekomme🌸
Følg vores Instagram profil her.
Se evt vores video i vores Instagram highlights for at få hjælp.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.




