fbpx ✅Hvidløgsmayo (Aioli) | opskrifter | GastroFun.dk

Hvidløgsmayo (Aioli)

Hvidløgsmayo (Aioli)
Sidst ændret:
Fredag den 7. juni, 2019 - 15:40
Beskrivelse

5 min🕐 - længere tid tager det ikke at lave en lækker og hjemmerørt aioli (hvidløgsmayonnaise).

Aioli er dejlig alsidigt, det kan bruges som dyppelse til en snack af f.eks. butterdej, kiks eller brød.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
1 minut
Tilberedelsestid
4 minutter
Tid i alt
5 minutter
Ingredienser
2 tsk Eddike
1 spsk Salt (Fint)
2 fed Hvidløg (Cirka)
  Olie (Smagsløs)
  Citron
Vejledning

Put 4 æggeblommer i en skål.

Bland eddike og salt i og pisk massen op enten med el-pisker eller et piskeris (vi anbefaler el pisker).

Tilføj nu olie lidt af gangen indtil massen er fed.

Tilføj lidt syre, her brugte vi citron.

Når mayoen er som man vil have den tilføjer man sin hvidløg og smager til med salt og evt citron. 

Put mayoen på glas eller i en overdækket skål😍 

Velbekomme🌸

Source

Følg vores Instagram profil her.

Se evt vores video i vores Instagram highlights for at få hjælp.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Hovski-sauce-ski
Artikel
Redaktion
Focaccia brød
Opskrift
Gour_mad
Traditionel Beef Wellington
Opskrift
Gour_mad
Mayonnaise
Opskrift
Thomas
Aioli
Opskrift
Per Asmussen