ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hvid chokoladeparfait

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 12. marts 2018
Nem og lækker is: Parfait er en is der ikke legeres (varmes op) ved tilberedningen. Den laves ved at fløden piskes til flødeskum, hvilket gør parfait naturligt luftig. Det er derfor en ideel måde at lave is på, hvis man ikke ejer en ismaskine.

Parfait er en is der ikke legeres (varmes op) ved tilberedningen. Den laves ved at fløden piskes til flødeskum, hvilket gør parfait naturligt luftig. Det er derfor en ideel måde at lave is på, hvis man ikke ejer en ismaskine.


Antal: 1 Liter

Hvid chokoladeparfait

Nem og lækker is: Parfait er en is der ikke legeres (varmes op) ved tilberedningen. Den laves ved at fløden piskes til flødeskum, hvilket gør parfait naturligt luftig. Det er derfor en ideel måde at lave is på, hvis man ikke ejer en ismaskine.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Sødt
Køkken: Fransk
Keyword: Dessert, Is, Kage
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 1 day
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2.5 deciliter Fløde
  • 0.5 Vaniljestang
  • 4 Pasteuserede æggeblommer 2 bægre
  • 60 gram Flormelis

Sådan gør du

  •  Pisk fløden til skum, og sæt til side.
    Skrab vaniljekornene fra vaniljestangen, og pisk æggeblommerne Sammen med flormelis og vaniljekorn til det er let og luftigt  (tager ca. 7 minutter med en elpisker).
    Hæld den smeltede chokolade i, og rør godt. Vend forsigtigt flødeskummet i chokolademassen med en dejskraber.
    Hæld parfaiten op i den ønskede form og sæt på frost natten over.

Noter

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.