Hønsesalat

Hønsesalat
Beskrivelse

Har du kogt kylling til overs, for eksempel efter du har kogt hønsekødssuppe, er det oplagt at anvende det kogte kød i en lækker, hjemmelavet hønsesalat. 

Udbytte
4 personer
Foreberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
2 1⁄2 dl Creme Fraiche
  Karry
  Salt
  Peber
250 g Champignon (kan evt. erstattes af champignon fra glas)
  Smør (til stegning)
250 g Kylling (kødet fra ca. 1/2 kogt kylling, plukket i mindre stykker)
Vejledning

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Rens champignon, skær dem i skiver/kvarte, og steg dem i smør på en varm pande, til de er gyldne og sprøde.

Lad dem afkøle let.

Vend champignon og kyllingekød i dressingen og smag til igen - måske skal der justeres lidt på mængden af for eksempel salt eller karry.

Serveres for eksempel på rugbrød med skiver af rød peberfrugt og et drys hakkede forårsløg.

Hønsesalat

Kategori
Sværhedsgrad
Sociale medier