Honningsennep

Honningsennep
Sidst ændret:
Lørdag den 2. januar, 2021 - 11:09
Beskrivelse

Mit bud på en lækker hjemmelavet dressing/marinade med bl.a. honning og sennep.

Den kan bruges til salater og til at marinere kød og grøntsager i.

Den kan laves på 2 minutter og bliver kun bedre af at trække lidt.

Honningsennep

Sværhedsgrad
Udbytte
1 glas
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
4 minutter
Ingredienser
2 spsk Honning
2 spsk Sennep
40 ml Citronsaft
60 ml Olivenolie
Vejledning

Sørg for at honningen er stuetempereret før du går i gang.

Kom honning, sennep, citronsaft og olivenolie i et glas med låg. Brug f.eks. et rent syltetøjs- eller sennepsglas.

Sæt låg på og ryst det  godt igennem.

Smag til med salt, peber og evt. lidt mere honning/sennep.

Server straks eller lad den stå at trække lidt på køl, Den kan bruges i et par dage efter den er lavet.

Honningsennep

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier