Honningsennep

Mit bud på en lækker hjemmelavet dressing/marinade med bl.a. honning og sennep.
Den kan bruges til salater og til at marinere kød og grøntsager i.
Den kan laves på 2 minutter og bliver kun bedre af at trække lidt.
Sørg for at honningen er stuetempereret før du går i gang.
Kom honning, sennep, citronsaft og olivenolie i et glas med låg. Brug f.eks. et rent syltetøjs- eller sennepsglas.
Sæt låg på og ryst det godt igennem.
Smag til med salt, peber og evt. lidt mere honning/sennep.
Server straks eller lad den stå at trække lidt på køl, Den kan bruges i et par dage efter den er lavet.



Har du selv prøvet denne opskrift?
Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.
Du kan også bruge tagget #gastrofundk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?
Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.