fbpx ✅Hokkaido salat🥗 | opskrifter | GastroFun.dk

Hokkaido salat

Hokkaido salat
Sidst ændret:
Tirsdag den 11. februar, 2020 - 09:41
Beskrivelse

På en grå og kedelig mandag, drømmer jeg mig tilbage til varmere vejr og mad udenfor 🙋🏼‍♂️

Her får I opskriften på en god salat som går godt som tilbehør til diverse kødudskæringer 👌🏼 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
45 minutter
Hviletid
15 minutter
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
  Olie
  Rucola (2 håndfulde)
3 spsk Pinjekerner
200 g Creme Fraiche (18 %)
1 Citron (øko)
Vejledning

Fjern kerner i hokkaidoen og skær den i både af cirka 3 cm.

Krydr med salt, peber og olie og sæt det i en forvarmet ovn på 200 grader.

Bag i 45 minutter og lad dem køle af

Skær dem ud i passende stykker.

Bland med rucola og pinjekerner.

Bland cremefraiche med citronskal og saft fra en halv citron og salt og peber.

Hæld cremefraiche ud over salaten og server 👌🏼 .

Source

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Annonce: Mangler du vininspiration til maden - se mere her hos Den Sidste Flaske.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier
Læs også
Salater
Artikel
Redaktion