fbpx ✅Hokkaido salat🥗 | opskrifter | GastroFun.dk

Hokkaido salat

Hokkaido salat
Sidst ændret:
Tirsdag den 11. februar, 2020 - 09:41
Beskrivelse

På en grå og kedelig mandag, drømmer jeg mig tilbage til varmere vejr og mad udenfor 🙋🏼‍♂️

Her får I opskriften på en god salat som går godt som tilbehør til diverse kødudskæringer 👌🏼 

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
45 minutter
Hviletid
15 minutter
Tid i alt
1 time, 5 minutter
Ingredienser
  Olie
  Rucola (2 håndfulde)
3 spsk Pinjekerner
200 g Creme Fraiche (18 %)
1 Citron (øko)
Vejledning

Fjern kerner i hokkaidoen og skær den i både af cirka 3 cm.

Krydr med salt, peber og olie og sæt det i en forvarmet ovn på 200 grader.

Bag i 45 minutter og lad dem køle af

Skær dem ud i passende stykker.

Bland med rucola og pinjekerner.

Bland cremefraiche med citronskal og saft fra en halv citron og salt og peber.

Hæld cremefraiche ud over salaten og server 👌🏼 .

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Læs også
Salater
Artikel
Redaktion
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier