fbpx Hjemmelavet vaniljeis ūüėč | opskrifter | GastroFun.dk

Hjemmelavet vaniljeis

Hjemmelavet vaniljeis
Beskrivelse

Her i huset er vaniljeis et must, om det s√• er til at afk√łle os i sommervarmen¬†eller til en l√¶kker dessert.

VI har derfor kastet os ud i en hjemmelavet vaniljeis. 

Denne opskrift er en grundopskrift, og det er derfor nemt at tilsætte bær, chokolade eller hvad man har lyst til og har på lager. Kun fantasien sætter grænser, så det er bare med at komme igang.  

God is-leg!

Udbytte
1 liter
Foreberedelsestid
30 minutter
Tilberedelsestid
6 minutter
Tid i alt
36 minutter
Ingredienser
20 g Vaniljesukker (eller en hel vaniljestang)
100 g Sukker
Vejledning

Kom fl√łde, sukker, vaniljesukker og √¶ggeblommer op i monsieur cuisines'¬†r√łresk√•l med omr√łringsindsatsen i¬†og r√łr det hele godt sammen p√• hastighed 3 i 10 sekunder¬†uden varme.

Nu skal ismassen varmes op til 80 grader i 20 minutter ved hastighed 2. N√•r ismassen har k√łrt i 20 minutter, h√¶ldes den¬†gennem en sigte og over i en h√¶ldekande eller en sk√•l med h√¶ldetud. S√¶t nu ismassen i k√łleskabet i 20-30 minutter¬†inden isen skal k√łres f√¶rdig p√• ismaskinen (det tager cirka en time).¬†N√•r isen er fast, kommes den¬†op i en b√łtte og s√¶ttes i fryseren, til den¬†skal serveres.¬†

Tag isen op af fryseren cirka¬†30 minutter¬†inden den¬†skal serveres, og s√¶t den i k√łleskabet. S√• er isen bl√łd og l√¶kker, n√•r den skal spises.

Har du ikke en ismaskine, s√• kom ismassen op i en passende b√łtte efter de 20-30 minutter i k√łleskabet og s√¶t ismassen i fryseren. Lad isen st√• i fryseren i 4-6 timer, inden isen er klar.

Ligesom med is lavet i ismaskinen, tages isen ud af fryseren cirka¬†30 minutter inden¬†den skal serveres, og s√¶ttes i k√łleskabet.

Hjemmelavet is

 

 

Kategori

Mad

Har du selv pr√łvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du sp√łrgsm√•l eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sværhedsgrad
Sociale medier